BlueStacks Android pe Windows 10.

0 45

Link BlueStacks: https://www.bluestacks.com/

 

BlueStacks App Player este un program ușor de utilizat pe care îl puteți folosi pentru a rula aplicații Android pe computer. Acest program creează un dispozitiv virtual pe care îl puteți gestiona cu ușurință din meniul său principal, precum și descărca și instala rapid o varietate de aplicații ca și cum ați lucra pe un dispozitiv Android real.

 

Utilizarea acestui program pe computerul dvs. Windows este la fel ca utilizarea unui dispozitiv Android normal și este ușor de configurat. Aceasta înseamnă că orice utilizator poate folosi BlueStacks, chiar dacă nu a mai folosit niciodată un emulator. Odată ce programul este în funcțiune, puteți descărca, rula și utiliza aplicații Android și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. Există câteva modalități diferite de a descărca aplicații: din magazinul de aplicații al emulatorului, accesând Google Play din browserul său web sau descărcând un APK. Toate celelalte caracteristici ale programului sunt utilizate în același mod ca un dispozitiv Android normal.

 

Nu numai asta, dar cu BlueStacks îți poți înregistra ecranul, ceea ce înseamnă că poți crea videoclipuri de joc HD și le poți partaja online. Cu acest program, puteți partaja, de asemenea, imagini de pe computerul dvs. Windows pe rețelele sociale de pe BlueStacks, care este o caracteristică excelentă pentru oricine lucrează pe un computer. În cele din urmă, puteți reda și muzică în fundal în timp ce lucrați la o altă aplicație. În general, BlueStacks App Player este instrumentul perfect pentru a emula fără probleme un dispozitiv Android pe computerul dvs. Windows.

 

BlueStacks App Player are câteva opțiuni de control diferite. Deși puteți utiliza comenzi tactile cu mouse-ul, puteți, de asemenea, să mapați comenzile pe tastatură sau să utilizați un gamepad extern. Desigur, dacă computerul dvs. Windows are capacități de ecran tactil, puteți atinge pur și simplu ecranul. Pe lângă toate acestea, are un panou de control compact și ușor de utilizat.

 

BlueStacks App Player este compatibil cu tot felul de aplicații, inclusiv cele mai noi jocuri, chiar și cele mai performante, deoarece BlueStacks folosește 2 GB de RAM. În general, BlueStacks App Player este un instrument fantastic care poate rula aproape orice aplicație Android, creând o întreagă lume de posibilități pentru orice utilizator de computer.

Citește și

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!