Download DLC Boot 2019 (v3.6)

0 45

 

Versiunile WinPE sunt incluse:

  • WinPE 10 x64.
  • WinPE 10 x86.
  • WinPE Mini XP (Legacy).

 

 

DLC Boot este un utilitar complet și portabil de depanare care poate ajuta utilizatorii Windows să descopere cu ușurință motivele instabilității sistemului sau diverse alte probleme. Pachet într-un singur pachet portabil și bootabil, DLC Boot găzduiește o mare varietate de aplicații și servicii care pot fi utilizate nu numai pentru a verifica integritatea diferitelor pachete software și elemente hardware de pe computerul sau laptopul de acasă, ci oferă, de asemenea, un mediu Windows care poate fi pornit complet. vă poate ajuta să obțineți acces la computerul dvs. inaccesibil.

 

 

În plus față de zeci de aplicații de diagnosticare (axate pe stocarea diagnosticului și recuperarea datelor, rețea, gestionarea driverelor, instrumente USB, scanere antivirus și anti-malware actualizate), boot-ul DLC găzduiește, de asemenea, o gamă largă de instrumente utile pentru navigarea fișierelor, managementul realizării comprimate, instrumente de accesibilitate, ripper MP3 / DVD, playere multimedia și alte aplicații utilizate în mod obișnuit pentru un utilizator mediu de PC.

 

 

Utilizarea intenționată a aplicației trebuie plasată fie pe un DVD bootabil, fie transferată pe stick-ul USB bootabil. Cu toate acestea, această aplicație depășește cu mult utilitarele de depanare obișnuite, oferind opțiunea de a porni în versiuni simplificate ale Windows XP „mini” și „mini” Windows 10. Cu un astfel de mini Windows 10, puteți în cele din urmă să vă treziți computerul deteriorat și să accesați unitățile de stocare, faceți toate copiile de rezervă necesare și încercați să găsiți o modalitate de a depana toate problemele care v-au compromis sistemul de operare.

 

 

DLC Boot este complet GRATUIT pentru utilizare și aduce cu sine versiuni gratuite ale multor utilitare populare de depanare și sisteme necesare pentru a readuce la viață computerul deteriorat.

 

 

Instalare și utilizare:

 

Deoarece instrumentul vine cu o varietate atât de mare de instrumente și aplicații independente și cu două mini-versiuni ale sistemului de operare Windows pentru depanare, întregul pachet măsoară puțin peste 3 GB.

 

Instrumentele disponibile găsite în DLCBoot sunt separate în următoarele categorii – Instrumente de backup, Instrumente de disc, Instrumente pentru Mini Windows, Instrumente de driver, Rețea, Recuperare, Instrumente hardware, Instrumente de birou, Antivirus, Instrumente de sistem, Utilitare, Instrumente USB și chiar Microsoft Crack instrumente pentru extragerea codurilor seriale de pe computerele care nu mai pot porni sistemul lor de operare.

 

Odată declanșată, interfața aplicației prezintă o listă mare de pictograme ale aplicației (15 pe filă) și peste 10 mini-pictograme din partea de sus a aplicației. Dând clic pe fiecare dintre pictogramele disponibile (de exemplu Backup) se va deschide vitrina pentru toate aplicațiile disponibile cu temă Backup disponibile în pachet. Prin urmare, interfața de utilizare este foarte intuitivă și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor de toate nivelurile de cunoștințe să localizeze rapid aplicația și instrumentul de depanare care este cel mai bine necesar pentru a diagnostica sau rezolva problema sistemului dvs. de operare sau hardware.

 

Caracteristici și avantaje:

 

Depanați computerul Windows cu o gamă largă de instrumente de diagnosticare utile.

 

Complet portabil și gata de utilizare pe toate computerele Windows pentru sistemele de acasă și laptop-uri moderne.

 

Diagnosticați și remediați o gamă largă de probleme legate de software și hardware pentru computer.

 

Instrumente din toate categoriile majore de diagnosticare / prevenire – Backup, rețea, driver, hardware, antivirus, instrumente de disc, utilitare și multe altele.

 

Porniți computerul cu versiuni mini independente de Windows XP și Windows 10.

 

Recuperați toate prețioasele date HDD care sunt lăsate inaccesibile pe computerul care refuză să pornească pe Windows.

 

Interfață simplă și rapidă.

Optimizat pentru Windows 10.

100% GRATUIT!

 

Cum se folosește boot-ul DLC?

 

Extrageți fișierul RAR cu WinRAR / 7zip / PeaZip sau similar cu DLC Boot 2019.

Faceți clic dreapta pe „DLCBoot.exe” și „Rulați ca administrator” atunci când lansatorul se încarcă, faceți clic pe colțul din dreapta din butonul Creați unitatea hard disk USB Boot. Selectați USB FD pe care doresc să îl gestioneze și mențineți-l înapoi până când procedura este terminată.

 

Alternativ, puteți face clic pe colțul din dreapta cu pictograma CD și alegeți să creați ISO Image. Apoi utilizați un arzător ISO, cum ar fi Rufus sau YUMI.

 

Link DLCBOOT.rar : Download

Link DLCBOOT.ISO: Download

100% LikesVS
0% Dislikes
Citește și

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Spflorin.Ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura