GERMANIA: Informații despre rechemarea certificatelor – Aplicația de avertizare Corona Warn-APP – certificatele de vaccinare false sunt acum afișate ca nevalide.

Informații despre rechemarea certificatelor

Cu o extensie la versiunea actuală a aplicației Corona-Warn-App, certificatele de vaccinare false sunt acum afișate ca nevalide.

0 388

 

 

Extensie la actualizarea 2.13: aplicația informează acum despre abuzul și falsificarea certificatelor de vaccinare.

 

 

În trecut au existat câteva farmacii care au eliberat certificate de vaccinare false. Certificatele de la farmaciile în cauză au fost apoi revocate. Cu extensia versiunii 2.13, aplicația Corona-Warn poate controla și verifica toate certificatele cu un identificator de certificat. Certificatele de la o farmacie corespunzătoare sunt acum afișate ca nevalide. Aplicația CovPassCheck efectuează și această verificare.

 

 

Sunt necesare certificate noi

Cu toate acestea, toate certificatele de la una dintre farmaciile relevante sunt afectate, chiar dacă inițial erau valabile și autentice. Cu toate acestea, utilizatorii pot avea un nou certificat digital eliberat gratuit la o altă farmacie. Trebuie să aduceți cu dvs. certificatul de vaccinare galben și actul de identitate cu fotografie.

Aplicația de avertizare Corona informează utilizatorii afectați cu un mesaj push. Certificatele sunt verificate doar pe propriile smartphone-uri. Echipa de proiect recomandă actualizarea la versiunea 2.13.3 (Android) sau 2.13.2 (iOS).

 

Corona Warn-App: Versiunea actuală  2.14.1  –   19 noiembrie 2021

Citește și

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!