UPDATE NETFLIX CODES 24.03.2022: Listă de coduri utile pentru Netflix.

0 212

 

Link: https://www.netflix-codes.com/

 

De ce ?

 

Probabil știți că Netflix folosește un sistem cu adevărat ciudat pentru a-l clasifica pe filme și emisiuni TV. Într-adevăr, nu există nici o filă de categorii … Avem soluția, cu acest site, veți putea găsi categorii cu un mic cod.

 

Cum functioneazã ?

 

După ce ați găsit codul pentru categoria pe care o căutați, trebuie doar să puneți codul în bara de căutare sau puteți înlocui xx în acest link https://netflix.com/browse/genre/xx cu codul sau pur și simplu faceți clic pe COD.

 

 

 

 

 

Foreign movies

78367

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Care sunt codurile secrete ale Netflix?

Pe site-ul www.netflix.com nu veți găsi categorii, acestea nu sunt prezentate în navigare. Cu toate acestea, Netflix are coduri secrete care le permit să clasifice filme și seriale pentru a vă prezenta recomandări. Aceste coduri pot fi folosite pentru a naviga direct la categorie.

Cum sunt create codurile secrete ale Netflix?

Datorită unui amestec de inteligență umană și artificială, Netflix își clasifică serialele și filmele.

Cu alte cuvinte, Netflix are o mulțime de angajați care sunt acolo pentru a viziona, evalua și eticheta conținutul platformei pentru a obține metadate: sfârșitul filmelor, intriga, locațiile, munca personajelor principale, pentru a numi câteva.

Nu este surprinzător că cantitatea de înregistrări colectate a devenit masivă, forțând inginerii să intervină. Prin magia algoritmilor, conținutul a fost împărțit în zeci de mii de micro-genuri diferite sau, așa cum îi place Netflix să le numească, „genuri alternative”. .

Codurile Netflix chiar funcționează?

Da, toate codurile funcționează. Uneori, un cod asociat unei categorii poate să nu funcționeze deoarece fie nu este disponibil în zona dvs., fie Netflix a decis să-l schimbe. Facem tot posibilul pentru a ne asigura că toate codurile de pe Netflix-codes.com funcționează. Vă rugăm să nu ezitați să raportați un cod care nu funcționează pentru dvs.

Cum să găsesc toate anime-urile pe Netflix?

Pentru a găsi toate filmele și serialele anime, puteți folosi codul secret 7424, iată lista subcategoriilor anime:

 

 

 

Cum se folosesc codurile secrete Netflix?

Pentru a utiliza codurile ascunse Netflix, urmați acești pași:

  1. Deschideți browserul preferat
  2. Accesați https://netflix.com/browse/genre/_code_
  3. Înlocuiți _codul_ cu codul la alegere ( îl puteți găsi mai sus pe această pagină)
  4. Apăsați enter pentru a merge la pagină

Acolo esti pe pagina cu toate filmele si serialele asociate acestei categorii. Netflix vă poate cere să vă conectați înainte de a vă afișa filmele și serialele asociate acestei categorii.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!