NETFLIX: Mai multă magie și efecte vizuale speciale pentru abonați odată cu achiziționarea studioului Scanline VFX

NETFLIX: Poveștile ne emoționează.Ele ne fac să trăim totul mai intens, să descoperim noi perspective și să fim mai aproape unii de alții.

La Netflix, ceea ce ne dorim este să oferim lumii divertisment. Indiferent de preferințe și oriunde te-ai afla, vei avea acces la cele mai bune filme, seriale TV și documentare. Abonații noștri pot decide în orice moment ce anume vor să vizioneze, fără publicitate și cu ajutorul unui simplu abonament. Difuzăm online conținut în peste 30 de limbi și 190 de țări, pentru că marile povești pot veni de oriunde și pot fi îndrăgite pretutindeni. Suntem cei mai mari iubitori de divertisment din lume și încercăm mereu să facem tot posibilul să te ajutăm să găsești următoarea ta poveste preferată.

0 188

 

 

 

De la peisajul interstelar din Cowboy Bebop și vampirii lacomi din Un cer roșu ca sângele la reactorul subteran care explodează în Stranger Things 3, ne dorim să ne surprindem și să ne încântăm abonații cu efecte vizuale care sparg toate barierele. De aceea, ne face plăcere să vorbim astăzi despre planurile noastre de a achiziționa Scanline VFX, unul dintre cele mai creative și inovatoare studiouri de efecte vizuale speciale din lume.*

Studioul Scanline a fost înființat în 1989 și este condus în prezent de Stephan Trojansky, un coordonator VFX deschizător de drumuri al cărui sistem patentat de randare fluidă Flowline a obținut un Oscar pentru realizări științifice și tehnice în 2008. Compania are birouri în Vancouver, Montreal, Los Angeles, Londra, München, Stuttgart și Seul.

Studioul Scanline este recunoscut pentru crearea de efecte vizuale complexe și fidele realității și pentru experiența în producția virtuală. De asemenea, compania a reușit cu mare succes să-i sprijine pe creatorii noștri, începând de la realizările deja menționate până la cele din producții în curs de apariție, precum Nu priviți în sus, Omul cenușiu, Slumberland, Proiectul Adam și Stranger Things 4.

 

 

 

 

Netflix va investi în infrastructura și forța de muncă a companiei Scanline și va continua să sprijine activitatea desfășurată în sfera producției virtuale de divizia Eyeline Studios din cadrul Scanline, pentru a depăși granițele a ceea ce este posibil din punct de vedere vizual.

În afară de colaborarea cu Netflix, Scanline și-a desfășurat activitatea de pionierat colaborând la producții diverse, de la Urzeala tronurilor la Godzilla vs King Kong și Zack Snyder – Liga dreptății. Compania urmează să funcționeze în continuare independent și își va păstra colaborările cu clienții săi.

La rândul nostru, vom continua să colaborăm cu multe alte studiouri din lume în sfera efectelor vizuale speciale pentru a asigura accesul creatorilor noștri la cea mai nouă și inovatoare tehnologie și pentru a oferi abonaților cele mai captivante povești.

Mai multe informații despre Scanline și câteva exemple de creații uluitoare ale studioului pot fi găsite aici.

*Notă pentru redactori: tranzacția va fi finalizată după ce sunt obținute toate aprobările impuse prin reglementări și după parcurgerea altor etape specifice. Ne așteptăm să încheiem tranzacția în primul trimestru din 2022.

 

 

 

 

 

Sursa NetFlix: AICI

Citește și

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!