NOU – Fire TV Cube Hands-free mit Alexa, 4K Ultra HD-Streaming-Mediaplayer Generatia 3

Alexa este inteligent și învață constant

Fire TV învață și primește în mod constant noi abilități Alexa și funcții de control vocal. Vizualizați înregistrările camerei foto în imagine fără a fi nevoie să vă întrerupeți programul TV curent.

Conectând camere web compatibile, puteți efectua chiar apeluri video bidirecționale prin comunicare Zoom sau Alexa.

0 164

 

 

 

 

NOUA GENERATIE 3  ALEXA CUBE

 

 

Cel mai puternic player media de streaming Fire TV până în prezent – procesorul hexa-core deosebit de puternic asigură o experiență de streaming rapidă și lină în 4K.

 

Divertisment prin control vocal – lăsați telecomanda deoparte și pur și simplu vă scufundați în conținutul preferat prin comandă vocală. Controlați televizorul cu vocea dvs. – puteți controla bare de sunet compatibile sau receptoare AV și puteți comuta canalele prin satelit cu vocea dvs.

 

Întrebați-l pe Alexa – dispozitivul are difuzoare încorporate, astfel încât să îl puteți întreba pe Alexa despre raportul meteo sau să opriți luminile și multe altele – chiar și atunci când televizorul este oprit.

 

O experiență cinematografică – televizor în 4K Ultra HD strălucitor, cu suport pentru Dolby Vision, HDR, HDR10 + și audio Dolby Atmos captivant.

 

Divertisment fără limite – transmiteți în flux peste o mie de filme și episoade din Netflix, YouTube, Prime Video, Sky Ticket, Disney + și multe altele și aveți acces la milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.

 

Proiectat pentru a proteja confidențialitatea – include mai multe niveluri de confidențialitate și control, inclusiv un buton de oprire a microfonului care vă permite să opriți alimentarea microfoanelor.

 

Televiziune în direct și televiziune gratuită – Vizionați emisiuni în direct, știri și sport cu abonamente la ARD, ZDF, DAZN și multe altele. Folosiți streaming gratuit cu ARD, ZDF, Pluto TV, YouTube și multe altele.

 

Alexa Voice Remote – Căutați, lansați și controlați conținutul cu vocea dvs. Folosiți butoanele presetate pentru a accesa rapid aplicațiile preferate. Puteți porni și opri dispozitivele și regla volumul cu o singură telecomandă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link: Alexa Cube Generatia 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: