OBS Studio 26,02 Portable

0 219

 

Link PortableApps: https://portableapps.com/

OBS Studio este un software conceput pentru a captura, compune, codifica, înregistra și transmite în mod eficient conținut video. Captare și mixare video / audio în timp real de înaltă performanță. Creați scene alcătuite din mai multe surse, inclusiv capturi de ferestre, imagini, text, ferestre de browser, camere web, carduri de captare și multe altele.
Configurați un număr nelimitat de scene pe care le puteți comuta perfect prin tranziții personalizate. Mixer audio intuitiv cu filtre per sursă, cum ar fi poarta de zgomot, suprimarea zgomotului și câștigul. Preia controlul deplin cu ajutorul pluginului VST.
Opțiuni de configurare puternice și ușor de utilizat. Adăugați surse noi, duplicați-le pe cele existente și reglați proprietățile fără efort. Panoul de setări simplificate vă oferă acces la o gamă largă de opțiuni de configurare pentru a modifica fiecare aspect al difuzării sau înregistrării dvs.
UI-ul modular „Dock” vă permite să rearanjați aspectul exact așa cum doriți. Puteți chiar să scoateți fiecare Dock individual în propria fereastră. OBS acceptă toate platformele dvs. preferate de streaming, cum ar fi Twitch, Mixer, YouTube și multe altele.
OBS Studio Portable include atât versiunile pe 32 de biți, cât și pe cele de 64 de biți pentru performanțe și compatibilitate maxime.
Citește și

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!