TOTP Authenticator – 2FA with Cloud Sync & Widgets

TOTP Authenticator – 2FA - Cu aceasta aplicatie iti poti securiza toate conturile de e-mail si Facebook si Instagram orice cont detinut ONLINE.

Merita sa incercati aplicatia o folosesc si eu de foarte mult timp si sunt multumit de ea isi face treaba foarte bine.

0 125

 

 

 

 

TOTP Authenticator vă permite să vă protejați rapid și ușor conturile adăugând autentificare cu 2 factori (2FA). Aplicația reunește cele mai bune practici de securitate în clasă și experiență de utilizator fără probleme.

Această aplicație generează jetoane unice pe dispozitivul dvs., care sunt utilizate în combinație cu parola dvs. Acest lucru vă ajută să vă protejați conturile împotriva hackerilor, ceea ce face ca securitatea dvs. să fie rezistentă la gloanțe. Trebuie doar să activați autentificarea cu doi factori în setările contului pentru furnizorul dvs., să scanați codul QR furnizat și sunteți bine să mergeți!

Cloud Sync (Premium)
Nu-ți pierde niciodată codurile! Cu Cloud Sync, puteți face backup cu ușurință conturile 2FA pe propriul Google Drive. Acest lucru vă menține controlul total asupra datelor dvs. oferind în același timp o copie de rezervă eficientă în cloud. Folosind funcția Istoricul norului, puteți restabili cu ușurință datele schimbate recent.

Extensie browser (Premium)
2FA pe desktop este acum mai ușor ca niciodată! Cu o singură apăsare, împingeți codurile 2FA către browserul dvs. desktop. Nu este necesar să introduceți din nou codurile manual.

Tema întunecată
Îți place modul întunecat? Sigur o facem! Schimbați cu ușurință între modul de lumină și întuneric din aplicație și widget. Mai multă putere pentru tine.

Organizează prin etichete
Cu etichetele încorporate, puteți grupa și gestiona cu ușurință un număr mare de conturi. Funcția de căutare încorporată vă ajută să găsiți orice cont în câteva secunde.

Suport multi-platformă
Autentificatorul TOTP se sincronizează perfect pe platformele Android și iOS. Puteți exporta datele dvs. dintr-o platformă și pur și simplu importați-le pe cealaltă.

Utilizarea mai multor dispozitive
Această aplicație 2FA vă permite să creați atât backup-uri cloud (prin Cloud Sync) cât și backup-uri offline. Puteți importa aceste copii de rezervă criptate în orice dispozitiv care rulează autentificatorul TOTP. Acest lucru este foarte util în cazurile în care utilizați 2 dispozitive sau trebuie să schimbați telefonul.

Suport extins pentru cont
TOTP Authenticator funcționează cu majoritatea serviciilor oferind 2FA pe 6 cifre bazate pe cod. Dacă un serviciu nu funcționează pentru dvs., vă rugăm să contactați asistența noastră.

Asistență în mai multe limbi
Experimentează aplicația într-un mod mai intuitiv folosind-o în limba ta. Aplicația vine cu suportul a 7 limbi populare acceptate. Nu vă vedeți limba în aplicație? Ajunși afară.

Mai multe widget-uri
Cu TOTP Authenticator, puteți adăuga cu ușurință mai multe widget-uri pentru conturile preferate pe ecranul de pornire pentru acces rapid. Aceste widgeturi au mai multe machete, astfel încât să puteți alege care vi se potrivește cel mai bine.

Personalizare
Aplicația vă permite să setați pictograme unice în conturile dvs., fie prin selectarea pictogramelor din lista furnizată, fie prin încărcarea acestora. Acest lucru vă ajută să vă recunoașteți și să sortați ușor conturile.

Securitate biometrică
Protejați-vă conturile folosind biometrie (Amprentă digitală, scanare feță) sau un PIN format din 4 cifre. Acest lucru vă ajută să vă protejați codurile împotriva ochilor înrăutățiți sau în cazul în care cineva are acces la telefon. De asemenea, puteți bloca captarea ecranului prin capturi de ecran și alte metode.

 

Link:TOTP Authenticator – 2FA

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: