Whatsapp, Facebook şi Instagram au devenit indisponibile luni 04.10.2021 seara, toate trei serviciile fiind deţinute de compania-mamă Facebook.

”Eroare de rețea” pe Facebook, WhatsApp și Instagram.

Facebook, WhatsApp și Instagram funcționează | Au picat Facebook, WhatsApp și Instagram, a doua oară într-o săptămână: ce se întâmplă cu gigantul rețelelor de socializare

0 104

 

 

Experţii în securitate cibernerică sunt de părere că problema care a determinat blocajul Facebook și al aplicațiilor WhatsApp și Instagram pentru aproximativ șase ore a fost declanşată de o eroare de configurare care a făcut ca serverele să devină inaccesibile. Acest lucru poate fi rezultatul unei erori interne, însă varianta unui posibil act de sabotaj din partea unui angajat nu poate fi exclusă, a notat agenția Reuters. Compania a explicat, ulterior, că problema a fost produsă după ce „a fost modificată configurația routerelor care reglementează traficul de date”, scrie Bild.

 

Aplicațiile Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp au încetat să funcționeze luni, în jurul orei 18.30. Au fost afectați utilizatori din întreaga lume, inclusiv din România, potrivit paginii downdetector.ro.

 

Monitorizare în timp real a problemelor şi timpului de inactivitate

 

 

 

 

În jurul orei 1.00, aplicațiile au putut fi folosite de utilizatori, după aproape 6 ore în care au fost nefuncționale în întreaga lumea.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: