Windows 11

0 153

Vă prezentăm Windows 11

O nouă experiență Windows, care vă aduce mai aproape de oamenii și lucrurile pe care le iubiți.

 

Obțineți o perspectivă nouă

Windows 11 oferă un spațiu calm și creativ în care vă puteți urmări pasiunile printr-o experiență nouă. De la un meniu Start întinerit la noi modalități de a vă conecta la oamenii, știrile, jocurile și conținutul preferat – Windows 11 este locul în care puteți gândi, exprima și crea în mod natural.

 

Maximizați-vă productivitatea

Accesați toate aplicațiile de care aveți nevoie și mai multe sarcini cu ușurință, cu instrumente precum machetele Snap, desktop-urile și o nouă experiență de redocking mai intuitivă.

Noi modalități de conectare

Conectați-vă instantaneu la persoanele care vă interesează chiar de pe desktopul dvs. cu Microsoft Teams. Apelați sau chat gratuit – indiferent de dispozitivul pe care se află.

 

Conținutul dvs., organizat de dvs.

Cu Microsoft Edge și o multitudine de widgeturi din care puteți alege, puteți rămâne la curent la curent cu știrile, informațiile și divertismentul care vă contează cel mai mult. Găsiți cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie și spectacolele pe care le iubiți să le urmăriți în noul magazin Microsoft.

 

Timp de joaca. Oricând.

Windows 11 duce jocurile la un nivel complet nou, cu capacități grafice care rivalizează cu realitatea. Descoperiți următorul dvs. joc preferat cu Xbox Game Pass, oferindu-vă acces la peste 100 de jocuri de înaltă calitate (calitatea de membru vândută separat).

 

Un PC pentru fiecare dintre noi

Noul Windows este disponibil pe cea mai largă gamă de dispozitive, de la partenerii noștri care vă aduc cele mai noi inovații în atingere, stilou și voce, facilitând găsirea celui mai bun și mai accesibil dispozitiv pentru dvs.

 

 

Cerinte Minime de Sistem:

 

Cerinte Minime de Sistem
Procesor 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un  procesor compatibil pe 64 de biți sau Sistem pe un cip (SoC)
Memorie 4 GB RAM
Depozitare Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mare
Firmware-ul sistemului UEFI, Secure Boot capabil
TPM Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0
Cerinte Minime de Sistem
Placă grafică Grafică compatibilă DirectX 12 / WDDM 2.x
Afişa > 9 ”cu rezoluție HD (720p)
conexiune internet Contul Microsoft și conectivitatea la internet sunt necesare pentru configurarea pentru Windows 11 Home

 

Anumite caracteristici necesită hardware specific, consultați cerințele detaliate de sistem .

Aici găsiți specificații, caracteristici și cerințe de computer pentru Windows 11

 

Windows 11 – Sepecificatii UTILE

 

Descarcare Windows 11: Download

Citește și

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!