Xtream IPTV PLAYER 3.0 WINDOWS

0 857

 

 

Aplicație unică pentru toți furnizorii de IPTV Acum puteți adăuga mai multe conturi IPTV pe care le-ați achiziționat și vă puteți autentifica!
RAPID ȘI  Ușor de utilizat Cu o structură îmbunătățită a nucleului, puteți avea acces mai rapid la fluxurile dvs. și puteți experimenta o performanță de difuzare mai eficientă

 

INSTALARE:

Urmați pașii foarte simpli de făcut!

 

 

  1. Rulați aplicația și utilizați butonul de salvare pentru a introduce 4 casete de informații dorite.
  2. Numele contului (poate fi orice nume!)
  3. Adresa URL a serverului: [O puteți obține de la furnizorul dvs. de servicii!]
  4. Nume de utilizator: [Disponibil de la furnizorul dvs. de servicii!]
  5. Parola: [Disponibil de la furnizorul dvs. de servicii!]

După introducerea informațiilor de mai sus, faceți clic pe butonul [Salvare]. Contul va fi adăugat în meniul din dreapta. Vă puteți autentifica făcând dublu clic pe contul adăugat.

 

Link Descarcare: Xtream IPTV PLAYER

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns