Cumpara rovinieta online – Calculator roviniete Romania • Rovinieta Online

Roviniete, Taxe de Pod si RCA online

0 350

 

 

Puteti cumpara roviniete online parcurgand urmatorii pasi:

 

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati dupa ce ati facut calculul din Calculatorul de roviniete online si apasati pe butonul CONTINUA;

b. Introduceti datele dumneavoastra:

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Informatiile personale nu sunt transferate altor terte parti de catre Scala Assistance. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, firma noastra nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

c. Alegeti modalitatea de plata:

Plata cu card de debit/credit

Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se vor face dupa primirea confirmarii de  plata de la procesator.

Plata prin transfer bancar

Pentru comenzile pe care ati ales sa le platiti prin transfer bancar, emiterea rovinietei se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societatii noastre cu suma transferata. Confirmarea platii o puteti face trimitand copia ordinului de plata prin e-mail: comenzi @ roviniete . ro sau prin fax: (004) 0264 – 593.707.

Factura fiscala impreuna cu rovinieta electronica vor fi transmise exclusiv pe adresa dumneavoastra de e-mail. Optional, le putei primi la dumneavoastra acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa din partea dumneavoastra) prin curier rapid cu plata la destinatar.

Plata prin BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR

Procesarea platilor este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se vor face dupa primirea confirmarii de plata de la procesator.

IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100% online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN E-MAIL!Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!

Calculator Pret Rovinieta Online

 

100% LikesVS
0% Dislikes

Ai nevoie de ajutor?

Ai o problema si nu sti cum sa o rezolvi?

   
Citește și

Lasă un răspuns