Cumpara rovinieta online – Calculator roviniete Romania • Rovinieta Online

Roviniete, Taxe de Pod si RCA online

0 317

 

 

Puteti cumpara roviniete online parcurgand urmatorii pasi:

 

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati dupa ce ati facut calculul din Calculatorul de roviniete online si apasati pe butonul CONTINUA;

b. Introduceti datele dumneavoastra:

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Informatiile personale nu sunt transferate altor terte parti de catre Scala Assistance. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, firma noastra nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

c. Alegeti modalitatea de plata:

Plata cu card de debit/credit

Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se vor face dupa primirea confirmarii de  plata de la procesator.

Plata prin transfer bancar

Pentru comenzile pe care ati ales sa le platiti prin transfer bancar, emiterea rovinietei se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societatii noastre cu suma transferata. Confirmarea platii o puteti face trimitand copia ordinului de plata prin e-mail: comenzi @ roviniete . ro sau prin fax: (004) 0264 – 593.707.

Factura fiscala impreuna cu rovinieta electronica vor fi transmise exclusiv pe adresa dumneavoastra de e-mail. Optional, le putei primi la dumneavoastra acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa din partea dumneavoastra) prin curier rapid cu plata la destinatar.

Plata prin BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR

Procesarea platilor este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se vor face dupa primirea confirmarii de plata de la procesator.

IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100% online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN E-MAIL!Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!

Calculator Pret Rovinieta Online

 

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns