IPTV: Smart-STB, prima aplicație Set-top. Este cel mai puternic înlocuitor STB/STU pentru televizorul tău inteligent.

Vă prezentăm Smart-STB, prima aplicație Set-top. Este cel mai puternic înlocuitor STB/STU pentru televizorul tău inteligent.

V-ați săturat de contractele pe termen lung și de taxele lunare ridicate pentru decodificatorul dvs. de cablu/furnizor de servicii? Ești gata să scapi definitiv de telecomenzi și hardware?

0 622

 

 

 

Vă prezentăm Smart-STB, prima aplicație Set-top.
Este cel mai puternic înlocuitor STB/STU pentru televizorul tău inteligent.

 

 

V-ați săturat de contractele pe termen lung și de taxele lunare ridicate pentru decodificatorul dvs. de cablu/furnizor de servicii? Ești gata să scapi definitiv de telecomenzi și hardware?

Atunci ai nevoie de Smart-STB.

Gândiți-vă la Smart-STB ca la aplicația care poate debloca pe deplin potențialul televizorului dvs. inteligent, cu multe mai multe opțiuni și flexibilitate și fără probleme!

Smart-STB se integrează perfect cu Smart TV-ul dvs. activat pentru rețea, permițându-vă să urmăriți tot ceea ce țineți deja pasul, plus multe altele .

ZERO hardware necesar

Zilele în care încercați să vă mențineți telecomenzile organizate și în care căutați prin pernele de canapea s-au sfârșit. Cu Smart-STB, aveți nevoie doar de telecomanda televizorului .

Smart-STB este o aplicație care vă permite să vizionați orice și tot ce doriți și este extrem de ușor de configurat.
Instalarea Smart-STB este la fel de ușoară și simplă ca orice altă aplicație pe televizor, mobil sau computer și vă deschide propriul portal către lumea IPTV.

Suport pentru toate funcțiile Portalului la îndemână

Tot ce ai nevoie este o conexiune stabilă la internet!

Păstrați toate funcționalitățile Portalului, cum ar fi capacitatea de video la cerere, schimbarea timpului (arhivă TV), de a întrerupe sau înregistra TV în direct și de a vă personaliza propriul tablou de bord, toate sunt aduse la îndemână!

Nu sacrifici nimic!

 

 

 

De ce să alegeți Smart-STB?

  • Smart-STB este mult mai accesibil decât set-top box-ul furnizorului dumneavoastră.
  • Fără telecomenzi suplimentare și fără cabluri înșirate de-a lungul podelei și pereților.
  • Fără imagine și sunet de proastă calitate din cauza cablurilor proaste.
  • Fără geo-lock, permițându-vă să utilizați aplicația de pe tot globul.
  • Smart-STB oferă actualizări fără întreruperi și automate , astfel încât nu mai sunt demodate set-top box-uri ca opritoare de ușă și formulare de hârtie de completat.
  • Toate actualizările sunt descărcate automat pentru cea mai bună experiență de vizionare.
  • Suport complet pentru portal, cu o configurare foarte simplă.
  • Descărcare securizată, fără obligații și fără detalii de card de credit necesare pentru a accesa perioada de probă gratuită de 7 zile.

Cea mai bună parte? Nu ai absolut nimic de pierdut! Încercați Smart-STB complet fără riscuri înainte de a plăti ceva!

 

 

Probă fără riscuri de 7 zile!

Încercați aplicația și simțiți libertatea. Utilizați serviciile pe care le cunoașteți și în care aveți încredere sau descoperiți noi servicii oferite de Furnizori din întreaga lume. Alegerea este a ta.
Obțineți acum perioada de încercare gratuită de 7 zile . Fără obligații și fără card de credit necesar.

 

 

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns