IPTV Player pentru Windows ( stalker portal player v7.1 )

2 3.305

 

 

Noul player portal Stalker V7.1

Ce este nou?

* S-a remediat o eroare de încălcare a accesului în unele panouri
* S-au adăugat comenzi rapide de la tastatură și evenimente ale mouse-ului
* S-a adăugat un buton pentru a ascunde / afișa panoul de setări ale canalului pentru a face mai mult spațiu pentru lista de canale
* S-a adăugat un buton de ajutor pentru a vedea comenzile rapide de la tastatură și evenimentele mouse-ului
* S-a adăugat canal FPS info
* S-a adăugat un buton de dezactivare a sunetului
* S-a adăugat o funcție de reconectare automată când conexiunea canalului se întrerupe sau se blochează
* S-au adăugat mai multe opțiuni de raport de aspect
* Nu mai este nevoie să instalați VLC player. Toate fișierele necesare sunt incluse în dosar

Comenzi rapide de la tastatură:
Esc – Ieșire pe tot ecranul
M – Mute (funcționează numai pe tot ecranul)
Săgeată la dreapta – Următorul canal (funcționează numai pe tot ecranul)
Săgeată stânga – Canal anterior (funcționează numai pe tot ecranul) )

Evenimente mouse:
butonul din stânga dublu clic – Intrare / Ieșire pe ecran complet
Butonul din mijloc Derulare în sus – Mărește volumul (funcționează numai pe tot ecranul)
Butonul din mijloc Derulează în jos – Scăderea volumului (funcționează numai pe ecran complet)

 

 

Link Download: stalker portal player v7.1

98% LikesVS
2% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și
2 Comentarii
  1. Tiberiu Dori spune

    Multumesc frumos !!!

    1. Spflorin.Ro spune

      Cu placere!

Lasă un răspuns