Fereste-te de tepe in Germania: Facebook-Permise auto 100% legale ( teapa 100% ) prin scoală de șoferi, mai multe detalii în privat sau la nr de tel:

0 181

 

Siguranța online este o problemă tot mai importantă, deoarece mai mulți oameni își petrec tot mai mult timp pe rețelele sociale și site-uri web. În acest sens, Facebook este una dintre cele mai utilizate platforme sociale, iar utilizatorii își folosesc frecvent conturile pentru a cumpăra și vinde produse și servicii. Din păcate, unii indivizi profită de această oportunitate pentru a înșela și a fura bani de la oameni nevinovați prin intermediul anunțurilor false.

În Germania, există un număr tot mai mare de astfel de anunțuri false, în special pentru servicii precum obținerea unui permis de conducere. În timp ce mulți oameni se bazează pe școli de șoferi legitime pentru a obține permise auto, există și indivizi care încearcă să profite de acest lucru prin intermediul anunțurilor false pe Facebook.

Anunțurile care promit permise auto 100% legale sunt, de obicei, prea bune ca să fie adevărate. În majoritatea cazurilor, acești indivizi nu sunt în măsură să ofere o astfel de garanție și pot sfârși prin a înșela oamenii. În plus, a cumpăra un permis auto prin intermediul unei astfel de scheme poate avea consecințe grave, inclusiv amenzi, suspendarea permisului și chiar închisoarea.

Este important să fii atent atunci când navighezi pe Facebook și să nu cazi pradă acestor scheme. Dacă întâlnești un astfel de anunț, cel mai bine este să raportezi imediat pagina și să nu îți dezvălui informațiile personale. De asemenea, este întotdeauna recomandat să te informezi în prealabil despre o companie sau o școală de șoferi înainte de a le încredința permisul tău de conducere.

În concluzie, trebuie să fim atenți la ceea ce citim pe rețelele sociale și să nu cădem pradă anunțurilor false. Dacă întâlnești astfel de scheme, cel mai bine este să raportezi și să îi avertizezi și pe alții despre riscurile implicite. Numai astfel putem crea un mediu online sigur și de încredere pentru toți utilizatorii.

 

Pași legali și obligatorii pentru a obține un permis auto Germania

În Germania, există mai mulți pași legali și obligatorii pentru a obține un permis auto:

  1. Înregistrează-te la o școală de șoferi (Fahrschule) și urmează cursurile teoretice. În timpul acestora, vei învăța regulile de circulație și modul de funcționare a mașinii. În funcție de școala de șoferi la care te înregistrezi, poți alege să urmezi cursurile teoretice online sau la sediul școlii de șoferi.
  2. După ce ai absolvit cursurile teoretice, trebuie să treci examenul teoretic. Acesta constă într-un test scris cu întrebări despre regulile de circulație și siguranța rutieră.
  3. După ce ai trecut examenul teoretic, trebuie să urmezi orele practice de conducere cu un instructor de conducere. În timpul acestor ore, vei învăța cum să conduci în siguranță, cum să parchezi și cum să conduci pe diferite tipuri de drumuri și în diferite condiții meteorologice.
  4. După ce ai absolvit toate orele practice și ai dobândit suficientă experiență de conducere, trebuie să treci examenul practic de conducere. Acesta constă într-o probă practică de conducere, în care trebuie să demonstrezi că poți conduce în siguranță și să respecți regulile de circulație.
  5. După ce ai trecut examenele teoretice și practice, vei primi permisul de conducere german, care îți va permite să conduci legal în Germania.

Este important să reții că toți acești pași sunt obligatorii și trebuie urmați pentru a putea obține un permis de conducere legal și valabil în Germania. În plus, trebuie să plătești o taxă pentru fiecare examen și să ai vârsta minimă de 18 ani pentru a putea conduce mașina în Germania.

100% LikesVS
0% Dislikes
Citește și

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Spflorin.Ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura