XCIPTV PLAYER Player OTT/IPTV pentru Android TV, telefon Android, Android Tab și Fire TV

Player ușor de utilizat. Complet personalizabil și personalizabil pentru furnizorii de servicii.

0 297

 

 

 

Exploreaza XCIPTV lui Caracteristici:

 

XCIPTV vine cu ExoPlayer încorporat cu Streaming HLS adaptiv. Nu sunt necesare aplicații terță parte. Design simplu UI pentru navigare ușoară.

TV în direct cu EPG

Catchup cu EPG

VOD cu informațiile IMDb

Serie

Multi DNS – utilizatorul poate adăuga până la 3 adrese de portal. Utilizatorul final poate fi în oricare dintre aceste portaluri. Nu este necesară configurarea serverului sau a clientului.

Multi-Ecran până la 4 ecrane

Adaugă la Favorit

Control parental

Test de viteză încorporat

Anunț pe partea de sus a tuturor canalelor. Suporta mai multe limbi

Notificare de întreținere

Portal de autogestionare pentru întreținere, notificare și mesaje.

Trimiteți expirarea contului sau alt mesaj unui anumit utilizator.

Schimbați adresa portalului și actualizați oricând informațiile de contact.

Complet marcabil și personalizabil

 

 

 

Merita incercat

 

Link: XCIPTV PLAYER

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns