IPTV Extreme Functii noi

0 251

 

*** Rețineți că această aplicație nu conține nici un CANAL TV ***

 

 

Caracteristici:

– player integrat (Advanced & Light)
– Chromecast Suport (Beta)
– Control parental
– suport controler de la distanță
– backup / restore Setări
– suport liste de redare M3U
– suport Multi EPG (Ghid TV)
– Actualizare automată EPG
– managementul EPG alias
– Toți furnizorii EPG sunt incluse
– Picons sprijin în diferite dimensiuni
– Abilitatea de a descărca de pe programe Demand!
– Abilitatea de a înregistra Live Streaming cu limită de timp!
– Mai mult de 10 teme availables!
– Timp de înregistrare
– Managementul Temporizatoare
– Autostart La Boot Function
– Set Funcția Memo pentru evenimente pe TV Guide
– Caută evenimente similare pe TV Guide
– Alunecare timp EPG

 

 

Instrucțiuni de configurare:
* În primul rând, va trebui să adăugați o listă de redare prin inserarea link-ul M3U AICI sau selectați un fișier listă de redare salvat anterior.

 

Functiile noi sunt urmatoarele:

 

1. Add Xtream Codes Playlist

2. Add MAG/Stalker Playlist

 

 

 

 

 

O caracteristică cu adevărat interesantă a IPTV Extreme este că puteți înregistra orice vedeți. Puteți înregistra orice videoclip exact așa cum ați face cu un VCR vechi.

IPTV Extreme este o aplicație remarcabilă care transformă smartphone-ul tău Android sau un Set Top Box Android într-un centru multimedia enorm, filme, emisiuni, TV în direct… orice fel de divertisment la care poți doar visa.

 

 

 

Link:  IPTV EXTREAM

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns