Noul Fire TV Cube Gen.3 | Player media de streaming hands-free cu Alexa, Wi-Fi 6E, 4K Ultra HD

Aveți un set top box prin cablu sau satelit?

Fire TV Cube vă permite să vă controlați decodul compatibil prin cablu și satelit cu vocea și telecomanda vocală Fire TV Alexa.

0 63

 

  • Cel mai rapid player media de streaming: oferă o aplicație fulgerată, care începe cu un procesor octa-core și este de două ori mai puternic decât Fire TV Stick 4K Max.
  • Alexa fără mâini, cu microfon și difuzoare încorporate: controlați-vă televizorul, bara de sunet și receptoarele compatibile cu vocea, chiar și din toată camera.
  • Navigați fără probleme între divertismentul dvs.: conectați dispozitive compatibile și comutați cu ușurință între streaming, set-top box, consola de jocuri sau webcam.
  • Streaming mai fluid cu cea mai recentă tehnologie Wi-Fi: primul player media de streaming care oferă suport Wi-Fi 6E.
  • Calitate a imaginii care oferă un spectacol: simțiți fiecare scenă cu 4K cinematografic real și suport pentru Dolby Vision, HDR și audio Dolby Atmos.
  • Divertisment fără sfârșit: urmăriți favoritele de la Netflix, Prime Video, Disney+ și multe altele, plus ascultați milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.
  • Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: construit cu protecție și comenzi de confidențialitate, inclusiv un buton de oprire care deconectează electronic microfoanele.
  • Gestionează-ți casa inteligentă de pe afișaj: folosește Alexa pentru a iniția apeluri video, a verifica vremea, a obține o vizualizare live a camerelor tale de securitate și multe altele.

Vrem să știți:

Cablul HDMI și extensia IR sunt vândute separat. Un cablu prelungitor IR compatibil vă permite să controlați dispozitivele într-un dulap închis, chiar dacă acestea nu sunt vizibile.

Utilizați un router compatibil Wi-Fi 6E pentru a beneficia de suport pentru Wi-Fi 6E. Fire TV Cube este, de asemenea, compatibil cu routerele wifi anterioare.

Dolby Atmos este disponibil pe anumite titluri Netflix, Prime Video și Disney+ atunci când este conectat la un echipament compatibil. Pentru anumite aplicații și servicii se pot aplica taxe de abonament.
Butoanele aplicației pot varia.

 

Link Amazon.de: Fire TV Cube Gen.3

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns