Noul Fire TV Cube Gen.3 | Player media de streaming hands-free cu Alexa, Wi-Fi 6E, 4K Ultra HD

Aveți un set top box prin cablu sau satelit?

Fire TV Cube vă permite să vă controlați decodul compatibil prin cablu și satelit cu vocea și telecomanda vocală Fire TV Alexa.

0 76

 

  • Cel mai rapid player media de streaming: oferă o aplicație fulgerată, care începe cu un procesor octa-core și este de două ori mai puternic decât Fire TV Stick 4K Max.
  • Alexa fără mâini, cu microfon și difuzoare încorporate: controlați-vă televizorul, bara de sunet și receptoarele compatibile cu vocea, chiar și din toată camera.
  • Navigați fără probleme între divertismentul dvs.: conectați dispozitive compatibile și comutați cu ușurință între streaming, set-top box, consola de jocuri sau webcam.
  • Streaming mai fluid cu cea mai recentă tehnologie Wi-Fi: primul player media de streaming care oferă suport Wi-Fi 6E.
  • Calitate a imaginii care oferă un spectacol: simțiți fiecare scenă cu 4K cinematografic real și suport pentru Dolby Vision, HDR și audio Dolby Atmos.
  • Divertisment fără sfârșit: urmăriți favoritele de la Netflix, Prime Video, Disney+ și multe altele, plus ascultați milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.
  • Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: construit cu protecție și comenzi de confidențialitate, inclusiv un buton de oprire care deconectează electronic microfoanele.
  • Gestionează-ți casa inteligentă de pe afișaj: folosește Alexa pentru a iniția apeluri video, a verifica vremea, a obține o vizualizare live a camerelor tale de securitate și multe altele.

Vrem să știți:

Cablul HDMI și extensia IR sunt vândute separat. Un cablu prelungitor IR compatibil vă permite să controlați dispozitivele într-un dulap închis, chiar dacă acestea nu sunt vizibile.

Utilizați un router compatibil Wi-Fi 6E pentru a beneficia de suport pentru Wi-Fi 6E. Fire TV Cube este, de asemenea, compatibil cu routerele wifi anterioare.

Dolby Atmos este disponibil pe anumite titluri Netflix, Prime Video și Disney+ atunci când este conectat la un echipament compatibil. Pentru anumite aplicații și servicii se pot aplica taxe de abonament.
Butoanele aplicației pot varia.

 

Link Amazon.de: Fire TV Cube Gen.3

100% LikesVS
0% Dislikes
Citește și

Lasă un răspuns