TCL 55CF630 TV QLED Fire de 139 cm (55 inchi) (4K Ultra HD, HDR 10+, Dolby Vision & Atmos, Smart TV, Game Master, Motion Clarity 60Hz, Press & Ask Alexa), negru [Clasa de energie G]

0 137

TCL FireTV

Seria TCL CF6 Fire TV combină QLED, 4K HDR Pro cu un design subțire, fără cadru și modern cu Fire TV. TCL Fire TV este cea mai recentă generație de televizoare cu o experiență Fire TV încorporată și telecomandă vocală Alexa inclusă.

QLED

Acest televizor TCL Fire oferă culori cinematografice adevărate din peste un miliard de culori și nuanțe.

4K HDR PRO

Experimentați de aproape detalii incredibile și fidele la culoare.

FORMAT MULTI HDR

TCL Fire TV acceptă: HDR10, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision.

MAESTRUL JOCULUI

Fire TV dispune de HDMI 2.1 și ALLM pentru cea mai mică latență și cea mai bună experiență de joc.

Despre acest articol

  • Divertisment fără sfârșit: Cu Fire TV încorporat, bucurați-vă de divertisment nesfârșit prin mii de aplicații, servicii și canale, inclusiv Netflix, Prime Video, YouTube, Disney+, ARD, ZDF, Joyn, RTL+, WOW și multe altele. (Folosirea aplicațiilor poate implica taxe de abonament)
  • Culori excepționale de la QLED: Datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, acest televizor TCL Fire oferă culori cinematografice adevărate, constând din peste un miliard de culori și nuanțe. Toate culorile pot fi surprinse ca o cameră de cinema specială. Acestea permit culori, detalii și profunzime de neegalat de orice alt televizor LED sau OLED.
  • Control vocal inteligent: controlați cu ușurință televizorul inteligent cu telecomanda vocală Alexa inclusă. Puteți schimba canalele, regla volumul, deschide aplicații și multe altele. Alte dispozitive inteligente compatibile din gospodăria dvs. pot fi, de asemenea, controlate cu vocea dvs.
  • 4K HDR PRO: HDR PRO combinat cu Quantum Dot oferă o experiență superioară High Dynamic Range cu un contrast deosebit, detalii de umbră și culori vii și precise. Experimentați de aproape detalii incredibile și fidele la culoare.
  • Game Master: Pe lângă calitatea bună a imaginii și a sunetului, capacitatea de răspuns a televizorului este extrem de importantă pentru jucători. Televizorul TCL CF630 Fire dispune de HDMI 2.1 și ALLM pentru cea mai mică latență și cea mai bună experiență de joc.
  • Dolby Vision & Atmos: Cu Dolby Vision și Dolby Atmos, modelul Fire TV oferă divertisment cu imagini dramatice, luminozitate, culoare, contrast, detalii și spațialitate incredibile.

Link Amazon.de: TCL Fire TV Alexa

100% LikesVS
0% Dislikes

Ai nevoie de ajutor?

Ai o problema si nu sti cum sa o rezolvi?

   
Citește și

Lasă un răspuns