TCL 55CF630 TV QLED Fire de 139 cm (55 inchi) (4K Ultra HD, HDR 10+, Dolby Vision & Atmos, Smart TV, Game Master, Motion Clarity 60Hz, Press & Ask Alexa), negru [Clasa de energie G]

0 110

TCL FireTV

Seria TCL CF6 Fire TV combină QLED, 4K HDR Pro cu un design subțire, fără cadru și modern cu Fire TV. TCL Fire TV este cea mai recentă generație de televizoare cu o experiență Fire TV încorporată și telecomandă vocală Alexa inclusă.

QLED

Acest televizor TCL Fire oferă culori cinematografice adevărate din peste un miliard de culori și nuanțe.

4K HDR PRO

Experimentați de aproape detalii incredibile și fidele la culoare.

FORMAT MULTI HDR

TCL Fire TV acceptă: HDR10, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision.

MAESTRUL JOCULUI

Fire TV dispune de HDMI 2.1 și ALLM pentru cea mai mică latență și cea mai bună experiență de joc.

Despre acest articol

  • Divertisment fără sfârșit: Cu Fire TV încorporat, bucurați-vă de divertisment nesfârșit prin mii de aplicații, servicii și canale, inclusiv Netflix, Prime Video, YouTube, Disney+, ARD, ZDF, Joyn, RTL+, WOW și multe altele. (Folosirea aplicațiilor poate implica taxe de abonament)
  • Culori excepționale de la QLED: Datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, acest televizor TCL Fire oferă culori cinematografice adevărate, constând din peste un miliard de culori și nuanțe. Toate culorile pot fi surprinse ca o cameră de cinema specială. Acestea permit culori, detalii și profunzime de neegalat de orice alt televizor LED sau OLED.
  • Control vocal inteligent: controlați cu ușurință televizorul inteligent cu telecomanda vocală Alexa inclusă. Puteți schimba canalele, regla volumul, deschide aplicații și multe altele. Alte dispozitive inteligente compatibile din gospodăria dvs. pot fi, de asemenea, controlate cu vocea dvs.
  • 4K HDR PRO: HDR PRO combinat cu Quantum Dot oferă o experiență superioară High Dynamic Range cu un contrast deosebit, detalii de umbră și culori vii și precise. Experimentați de aproape detalii incredibile și fidele la culoare.
  • Game Master: Pe lângă calitatea bună a imaginii și a sunetului, capacitatea de răspuns a televizorului este extrem de importantă pentru jucători. Televizorul TCL CF630 Fire dispune de HDMI 2.1 și ALLM pentru cea mai mică latență și cea mai bună experiență de joc.
  • Dolby Vision & Atmos: Cu Dolby Vision și Dolby Atmos, modelul Fire TV oferă divertisment cu imagini dramatice, luminozitate, culoare, contrast, detalii și spațialitate incredibile.

Link Amazon.de: TCL Fire TV Alexa

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns