Amazon a lansat: Fire TV Stick 4K Max cu Wi-Fi 6 și telecomandă vocală Alexa (cu butoane de control TV)

Fire TV Stick 4K Max

0 289

 

 

 

Cel mai puternic stick de streaming 4K – cu 40% mai multă putere decât Fire TV Stick 4K, cu aplicații mai rapide și o navigare mai lină. Suport Wi-Fi 6 – Streaming chiar mai bun în 4K pe mai multe dispozitive Wi-Fi 6.

 

O experiență cinematografică – TV în strălucitor 4K Ultra HD, cu suport pentru Dolby Vision, HDR, HDR10 + și audio Dolby Atmos captivant.

 

Divertisment fără limite – transmiteți în flux peste o mie de filme și episoade din Netflix, YouTube, Prime Video, Sky Ticket, Disney + și multe altele și aveți acces la milioane de melodii. Se pot aplica taxe de abonament.

 

Televiziune în direct și televiziune gratuită – Vizionați emisiuni în direct, știri și sport cu abonamente la ARD, ZDF, DAZN și multe altele. Folosiți streaming gratuit cu ARD, ZDF, Pluto TV, YouTube și multe altele.

 

Alexa Voice Remote – Căutați, lansați și controlați conținutul cu vocea dvs. Utilizați butoanele presetate pentru a accesa rapid aplicațiile preferate. Puteți porni și opri dispozitivele și regla volumul cu o singură telecomandă.

 

Mai multe opțiuni în casa ta inteligentă – arată imaginea camerei din fața casei cu videoclipul live imagine-în-imagine fără a întrerupe seria ta. Întrebați-o pe Alexa despre vreme sau rugați-o să diminueze luminile.

 

Informații importante:

 

Pentru a utiliza Wi-Fi 6, aveți nevoie de un router compatibil Wi-Fi 6. Fire TV Stick 4K Max este, de asemenea, compatibil cu routere wireless mai vechi. Fire TV Stick 4K Max este compatibil cu televizoarele HD și 4K UHD. Streaming-ul 4K necesită un televizor 4K UHD și conținut 4K disponibil.

 

Dolby Atmos este disponibil pentru anumite titluri din Prime Video, Netflix și Disney + atunci când sunt conectate dispozitive compatibile.

 

Preturile din poza de mai sus sunt de astazi 30.09.2021 Amazon.de

 

 

 

100% LikesVS
0% Dislikes
Citește și

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Spflorin.Ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura