IPTV BuzzTV – U5 – Lansare ediție ( Ediție limitată: în limita cantităților )

0 193

Bună, cunoașteți playerul media U5 pentru Android! 

U5 Launch Edition vine cu un hard disk WD Blue de 1TB, precum și o telecomandă IR-200 bonus. (valoare de 19,99 USD)   Hard Drive-ul va fi combinat cu 32 Gb de stocare internă. Ediție limitată: în limita cantităților.

U5 folosește procesorul Amlogic Quad Core de ultimă generație, care este maxim cu 4 GB de memorie RAM DDR4, care vă oferă o navigare fulgerătoare.

Experimentați viteza și stabilitatea Wi-Fi 6, încorporat în U5. Wi-Fi 6 este cea mai modernă specificație Wi-Fi. Permite viteze mai mari, întârzieri mai mici de latență și eficiență sporită atunci când utilizați mai multe dispozitive în rețea.

Rulând pe Android 11™, aplicațiile sunt acum optimizate pentru a vă permite să îmbinați soluțiile existente într-o singură casetă pentru o adevărată soluție „Tot-în-un”.

U5 este livrat cu 32 GB de stocare internă. Are, de asemenea, o tavă de unitate SATA de 2,5”, permițându-vă să vă extindeți spațiul de stocare!

U5 vine standard cu noua noastră telecomandă inteligentă BT-400, care vă permite să controlați cu ușurință butonul de pornire al televizorului, controlul volumului și sursa de intrare TV.

Construită în interiorul lui U5 este noua noastră aplicație Buzztv Smart Remote. Cu această aplicație vă puteți asocia automat televizorul cu telecomanda inteligentă BT-400, puteți porni și opri lumina de fundal și puteți programa tastele în patru culori de pe telecomandă pentru acces rapid la aplicațiile dvs. preferate.

Aplicația BuzzTV 5 este următoarea generație de streaming. Optimized este o subestimare în evoluția BuzzTV 5 OS. Ani de îmbunătățire continuă și inovare sunt țesute în ADN-ul său.

   
Proprietarul nostru „No Hassle PVR+” vă permite să setați o programare programată pentru a înregistra emisiunile pe care doriți să le vizionați. Bucurați-vă de capacitatea de a întrerupe, derula înapoi și înainte rapid pe Live TV cu TimeShift.

? Wi-Fi 6 – Cea mai recentă generație de Wi-Fi, acum integrată în U5. Bucurați-vă de viteze mai mari și de conexiuni mai puternice cu Wi-Fi 6.

? Tava pentru hard disk – Extindeți-vă spațiul de stocare cu orice hard disk de 2,5 inchi sau Solid State Drive.

2T 2R – Antenele duale oferă o creștere semnificativă a razei de acțiune către și de la routerul tău.

? AMLogic 905×4 – Acest cel mai recent chipset de la AMLogic este cu 10% mai rapid ca viteza de operare comparativ cu 905×3.

? Android 11 / AV1 – Viteză îmbunătățită și suport pentru codecul AV1.

? Telecomandă BT-400 – Noua pentru 2022 este cea mai avansată telecomandă a noastră; Bt-400 este o telecomandă inteligentă Bluetooth cu o funcție de învățare automată a televizorului.

? Aplicația BuzzTV Smart Remote – Controlează-ți iluminarea de fundal, asocierea automată a sursei TV și programarea butoanelor de culoare prin noua noastră aplicație BuzzTV Smart Remote.

? Raza Bluetooth – Între Bluetooth încorporat pe PCBA și telecomanda BT-400, conectivitatea și răspunsul sunt semnificativ mai bune.

? Aplicația BuzzTV 5 – Este standard.

? PVR+ –   Permite casetei să se trezească și să înregistreze un program de la sine

? Versiunea TV App Store / TV App – Streaming 4K adevărat pe majoritatea serviciilor de streaming acceptate și oferă aplicații TV Optimized.

? Bluetooth 5 – Cea mai recentă versiune de Bluetooth pentru cea mai bună conexiune la telecomanda BT-400.

? Port Gigabit LAN – Portul Gigabit LAN permite cel mai rapid și mai stabil internet prin conexiuni prin cablu.

 

 

Viziteaza BuzzTV – BuzzTV IPTV

100% LikesVS
0% Dislikes

Ai nevoie de ajutor?

Ai o problema si nu sti cum sa o rezolvi?

   
Citește și

Lasă un răspuns