AVM FRITZ!Powerline 1220E Set [1.200 Mbit/s, 128-Bit-AES, 2×2 MIMO, Diversity]

AVM FRITZ! Powerline 1220E

Viteză mare prin priză

Pur și simplu integrați dispozitivele compatibile cu rețeaua în rețeaua de acasă prin rețeaua electrică. Cu un Powerline rapid de până la 1.200 Mbit / s, puteți atinge viteze de gigabit la ambele conexiuni LAN – și nu trebuie să puneți cabluri suplimentare.

0 296

 

 

O prezentare completă a caracteristicilor produsului AVM FRITZ! Powerline 1220E:

 

Powerline cu o viteză de până la 1.200 Mbit / s

Gata imediat pentru utilizare la orice priză fără a instala software Viteze rapide de transfer de date de până la 1200 Mbit / s Gigabit LAN pentru conectarea televizorului inteligent, set-top box, Blu-ray, NAS, Hi-Fi, consolă de jocuri etc. la FRITZ! Box și Internet Extinde rețeaua wireless a FRITZ! Box prin intermediul liniei de alimentare.

 

Deosebit de eficientă din punct de vedere energetic în exploatare și economică în stand-by.

 

 

 

Setul de adaptoare de la FRITZ! Powerline 1220E oferă o calitate dovedită de la AVM. Poate fi folosit pentru a configura o rețea cablată pe rețeaua electrică fără a instala cabluri noi, ceea ce realizează viteze rapide de transfer de date de până la 1200 Mbit / s. Setul include două AVM FRITZ! Powerline 1220E. Adaptorul oferă două conexiuni Gigabit LAN și se caracterizează printr-o conexiune de date deosebit de robustă.

 

 

 

 

 

 

AVM FRITZ! Powerline 1220E: transmisie rapidă de date pe linia electrică:

 

Rapid și sigur:

 

AVM FRITZ! Powerline 1220E strălucește cu o viteză mare de transmisie a datelor de până la 1200 Mbit / s peste rețeaua electrică. Tehnologia MIMO 2×2 asigură nu numai viteză, ci și conexiuni mai stabile și o autonomie mai mare. Criptarea AES pe 128 de biți protejează împotriva vizualizării neautorizate a traficului de date. Punctul culminant: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic, deoarece AVM FRITZ! Powerline 1220E este criptat individual din fabrică. Adaptorul oferă integrarea clienților cu fir, cum ar fi PC, notebook, FRITZ! Box, Smart TV, imprimantă, telefon IP sau PC prin două conexiuni gigabit.

 

 

 

 

 

Extinderea rețelei a fost ușoară

 

AVM FRITZ! Powerline 1220E poate fi instalat fără o configurație software complicată: pur și simplu conectați AVM FRITZ! Powerline 1220E la priza dorită și conectați celălalt adaptor FRITZ! Powerline la rețea și la router. Adaptoarele configurează deja rețeaua. Datorită unei prize de contact de protecție integrate, nu se pierde nicio conexiune de curent în cameră.

 

Adaptorul AVM FRITZ! Powerline 1220E se caracterizează prin următoarele proprietăți specifice ale produsului:

 

  • Producător: AVM
  • Adaptor: 2 x AVM FRITZ! Powerline 1220E
  • Rată de date Powerline: 1200 Mbit / s (brut)
  • Securitate: pre-criptat din fabrică, criptare AES pe 128 de biți și gestionarea cheilor
  • Consum de energie: 1 watt stand-by, 3 watt în timpul funcționării
  • Conexiuni: 2 x Gigabit Ethernet (RJ-45),
  • 1 x priză de contact de protecție Dimensiuni: 59 x 132 x 41 mm
  • Greutate: 220 g

 

Link: Avm.de

 

Citește și

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!