AVM FRITZ!Powerline 1220E Set [1.200 Mbit/s, 128-Bit-AES, 2×2 MIMO, Diversity]

De ce să așezați cabluri când vă puteți trimite datele și prin linia de alimentare? FRITZ!Powerline 1220 transformă fiecare priză din gospodăria dvs. într-o autostradă de date: cu viteze de până la 1.200 Mbit/s, chiar și pachetele mari de date circulă prin rețeaua de domiciliu în siguranță și la viteza fulgerului.

Viteză mare prin priză

Pur și simplu integrați dispozitivele compatibile cu rețeaua în rețeaua de acasă prin rețeaua electrică. Cu un Powerline rapid de până la 1.200 Mbit / s, puteți atinge viteze de gigabit la ambele conexiuni LAN – și nu trebuie să puneți cabluri suplimentare.

0 395

Viteză mare prin priză

Pur și simplu, integrați dispozitivele dvs. activate pentru rețea în rețeaua dvs. de acasă prin rețeaua de alimentare. Cu Powerline rapid de până la 1.200 Mbit/s, puteți atinge viteze gigabit pe ambele porturi LAN – și nu trebuie să instalați cabluri suplimentare.

Transport rapid de date prin linia electrică

De ce să așezați cabluri când vă puteți trimite datele și prin linia de alimentare? FRITZ!Powerline 1220 transformă fiecare priză din gospodăria dvs. într-o autostradă de date: cu viteze de până la 1.200 Mbit/s, chiar și pachetele mari de date circulă prin rețeaua de domiciliu în siguranță și la viteza fulgerului.

Mai multă acoperire pentru rețea

Tehnologia avansată Powerline asigură, de asemenea, o acoperire mai bună în rețeaua dvs. de acasă. Prizele din zona exterioară de recepție beneficiază enorm de mult de puterea de transmisie ridicată și robustă.

O prezentare completă a caracteristicilor produsului AVM FRITZ! Powerline 1220E:

Powerline cu o viteză de până la 1.200 Mbit / s

Gata imediat pentru utilizare la orice priză fără a instala software Viteze rapide de transfer de date de până la 1200 Mbit / s Gigabit LAN pentru conectarea televizorului inteligent, set-top box, Blu-ray, NAS, Hi-Fi, consolă de jocuri etc. la FRITZ! Box și Internet Extinde rețeaua wireless a FRITZ! Box prin intermediul liniei de alimentare.

 

Deosebit de eficientă din punct de vedere energetic în exploatare și economică în stand-by.

 

 

 

Setul de adaptoare de la FRITZ! Powerline 1220E oferă o calitate dovedită de la AVM. Poate fi folosit pentru a configura o rețea cablată pe rețeaua electrică fără a instala cabluri noi, ceea ce realizează viteze rapide de transfer de date de până la 1200 Mbit / s. Setul include două AVM FRITZ! Powerline 1220E. Adaptorul oferă două conexiuni Gigabit LAN și se caracterizează printr-o conexiune de date deosebit de robustă.

 

 

Flexibil datorită compatibilității cu versiuni inverse

Desigur, puteți utiliza FRITZ!Powerline 1220 cu produse care utilizează standarde powerline mai vechi: utilizați FRITZ!Powerline cu modele din clasele 200 Mbit/s și 500 Mbit/s și extindeți limitele rețelei dvs. de acasă.

Mai multă putere – mai puțin consum

FRITZ!Powerline 1220 este mai puternic decât modelele FRITZ!Powerline anterioare, dar se caracterizează prin același consum redus de energie. Datorită funcției inteligente de economisire a energiei, FRITZ!Powerline trece automat în modul stand-by atunci când nu sunt transmise date.

AVM FRITZ! Powerline 1220E: transmisie rapidă de date pe linia electrică:

 

Rapid și sigur:

 

AVM FRITZ! Powerline 1220E strălucește cu o viteză mare de transmisie a datelor de până la 1200 Mbit / s peste rețeaua electrică. Tehnologia MIMO 2×2 asigură nu numai viteză, ci și conexiuni mai stabile și o autonomie mai mare. Criptarea AES pe 128 de biți protejează împotriva vizualizării neautorizate a traficului de date. Punctul culminant: Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic, deoarece AVM FRITZ! Powerline 1220E este criptat individual din fabrică. Adaptorul oferă integrarea clienților cu fir, cum ar fi PC, notebook, FRITZ! Box, Smart TV, imprimantă, telefon IP sau PC prin două conexiuni gigabit.

 

 

 

Utilizare versatilă

Rețeaua playerelor din rețeaua de acasă cu FRITZ!Powerline 1220: pe lângă PC-uri, smartphone-uri, imprimante, console de jocuri și sisteme hi-fi, puteți furniza și aplicații cu consum mare de date, cum ar fi stocarea în rețea, Internet TV sau streaming video 3D prin intermediul rapidului , conexiuni în bandă largă. Și fără a sacrifica o priză.

Mobilat simplu

FRITZ!Powerline poate fi utilizat imediat fără nicio instalare de software. Pur și simplu conectați adaptorul la priză și conectați-l la un dispozitiv compatibil cu rețea folosind un cablu LAN. Rețeaua dvs. este deja activă și bine protejată de criptarea din fabrică.

 

Extinderea rețelei a fost ușoară

 

AVM FRITZ! Powerline 1220E poate fi instalat fără o configurație software complicată: pur și simplu conectați AVM FRITZ! Powerline 1220E la priza dorită și conectați celălalt adaptor FRITZ! Powerline la rețea și la router. Adaptoarele configurează deja rețeaua. Datorită unei prize de contact de protecție integrate, nu se pierde nicio conexiune de curent în cameră.

 

Adaptorul AVM FRITZ! Powerline 1220E se caracterizează prin următoarele proprietăți specifice ale produsului:

 

  • Producător: AVM
  • Adaptor: 2 x AVM FRITZ! Powerline 1220E
  • Rată de date Powerline: 1200 Mbit / s (brut)
  • Securitate: pre-criptat din fabrică, criptare AES pe 128 de biți și gestionarea cheilor
  • Consum de energie: 1 watt stand-by, 3 watt în timpul funcționării
  • Conexiuni: 2 x Gigabit Ethernet (RJ-45),
  • 1 x priză de contact de protecție Dimensiuni: 59 x 132 x 41 mm
  • Greutate: 220 g

 

Link: Avm.de

 

100% LikesVS
0% Dislikes
Citește și

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Spflorin.Ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura