Germania: Catalogul amenzilor în zona de 50 km/h? Depășirea vitezei maxime în afara orașului

0 25

Catalogul amenzilor în zona 50: Depășirea vitezei maxime în afara orașului

 

încălcare penalizare Puncte interdicție de conducere Merită o obiecție?
… până la 10 km/h 20 € mai bine nu
… 11 – 15 km/h 40 € Verifica aici **
… 16 – 20 km/h 60 € Verifica aici **
… 21 – 25 km/h 100 € 1 Verifica aici **
… 26 – 30 km/h 150 € 1 (1 lună)* Verifica aici **
… 31 – 40 km/h 200 € 1 (1 lună)* Verifica aici **
… 41 – 50 km/h 320 € 2 1 lună Verifica aici **
… 51 – 60 km/h 480 € 2 1 lună Verifica aici **
… 61 – 70 km/h 600 € 2 2 luni Verifica aici **
peste 70 km/h 700 € 2 3 luni Verifica aici **
* De obicei, există doar o interdicție de conducere dacă viteza este depășită de două ori într-un an cu 26 km/h sau mai mult.

Știați că puteți contesta o încălcare a vitezei? **

Multe notificări fine sunt incorecte!
Verificați-vă opțiunile acum gratuit.

Catalogul amenzilor în zona 50: Depășirea vitezei maxime în mediul urban

încălcare penalizare Puncte interdicție de conducere Merită o obiecție?
… până la 10 km/h 30 € mai bine nu
… 11 – 15 km/h 50 € Verifica aici **
… 16 – 20 km/h 70 € Verifica aici **
… 21 – 25 km/h 115 € 1 Verifica aici **
… 26 – 30 km/h 180 € 1 (1 lună)* Verifica aici **
… 31 – 40 km/h 260 € 2 1 lună Verifica aici **
… 41 – 50 km/h 400 € 2 1 lună Verifica aici **
… 51 – 60 km/h 560 € 2 2 luni Verifica aici **
… 61 – 70 km/h 700 € 2 3 luni Verifica aici **
peste 70 km/h 800 € 2 3 luni Verifica aici **
* De obicei, există doar o interdicție de conducere dacă viteza este depășită de două ori într-un an cu 26 km/h sau mai mult.

La ce să fii atent într-o zonă 50?

Șoferul trebuie să acorde atenție multor detalii diferite în timpul conducerii pentru a nu-și pune în pericol propria siguranță și siguranța celorlalți. Una dintre cele mai evidente reglementări este limita de viteză . În special în ceea ce privește zonele de 50 km/h, șoferii și în special șoferii începători tind să fie nesiguri .

În zona 50, nu este mai mult sau mai puțin de luat în considerare decât în ​​orice altă situație de trafic . Este important ca șoferul să observe semnul din timp și să își poată reduce viteza fără manevre periculoase înainte de a intra în zona de 50 km/ h .

Călătorești cu 25 km/h prea repede în zona de 50 km/h ? Rezultatul este 100 euro (în afara orașului) sau 115 euro (în oraș) . În plus, există un punct în Flensburg în ambele cazuri .

Dacă o mașină a fost aruncată în zona 50 din afara zonelor urbane cu 91 km/h , sancțiunile nu se limitează doar la o amendă și puncte în Flensburg. Apoi, pe lângă o amendă de 320 de euro și două puncte, va fi impusă o interdicție de conducere de o lună . Situația este diferită dacă încălcarea nu are loc pe drumul de țară, ci într-un oraș.

În perioada de probă prin zona 50

Șoferii începători se tem în special de încălcarea zonelor de viteză anunțate. Împărțirea în abateri A și B îi face pe tinerii șoferi să se teamă că este întotdeauna o încălcare A care necesită un seminar avansat și prelungește perioada de probă . Dar nu este întotdeauna cazul.

Numai atunci când încălcarea de viteză este suficient de mare este tratată ca o încălcare A. Dar până atunci, noul venit în trafic trebuie să fie pregătit și pentru sancțiuni din catalogul amenzilor. La măsurarea vitezei , trebuie întotdeauna luată în considerare toleranța de măsurare de 3% .

Ai fost fulgerat în zona de 50 km/h la 70 km/h ? În perioada de probă ești la un fir de păr de la limita pentru o încălcare A. În acest caz, trebuie să vă așteptați doar la o amendă la început. Situația este diferită dacă ești flash în zona 50 la 75 km/h . Apoi se prelungește perioada de probă. Aceasta este o încălcare A, care presupune atât o prelungire a perioadei de probă de la doi la un total de patru ani , cât și participarea la un seminar avansat .

Dacă cineva este fulgerat în zona 50 cu 100 km/h și perioada de probă este încă în curs pentru șofer, aici se pot aștepta penalități severe . În acest caz, catalogul de amenzi prevede o amendă de 400 de euro în oraș, două puncte în Flensburg și o interdicție de conducere de 1 lună . Aceasta este, de asemenea, o încălcare de categoria A.

Identificați zona de 50 km/h

Ca și alte semne de viteză, semnele de circulație pentru zona de 50 km/h sunt de obicei afișate pe marginea drumului . Acolo sunt vizibile clar pentru toți utilizatorii drumului. Dar chiar și fără semne, există anumite situații în care te poți aștepta la o zonă 50 înainte de a vedea un semn corespunzător.

  • șantiere de construcții
  • îngustarea benzii
  • puncte de pericol

În acest fel, o zonă de 50 km/h poate fi recunoscută înainte de apariția semnului corespunzător . În acest fel, este posibil să evitați să fiți flash la 70 km/h în zona 50, de exemplu. Altfel, mai ales în locuri confuze , se poate întâmpla să fi condus în zona de 50 km/h zona 70, să fi fost flashed și sancționat corespunzător.

Desigur, există și un indicator pentru zona de 50 km/h . La fel ca semnul 30 de zone, acesta poate fi alb și pătrat . Cu toate acestea, este de obicei alb și rotund, cu o margine roșie. Cu toate acestea, are simbolul obișnuit al limitei de viteză .

100% LikesVS
0% Dislikes

Site-ul nostru depinde de sprijinul financiar al vizitatorilor pentru a continua sa ofere informatii utile si sprijin pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca apreciati ceea ce facem si doriti sa ne ajutati sa mentinem si sa imbunatatim serviciile oferite, va rugam sa ne sustineti prin donatii. Orice suma, indiferent de marimea ei, conteaza si este foarte apreciata.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa cititi acest articol. Site-ul nostru este o sursa centralizata de informatii importante pentru romani din Germania si Austria, dar pentru a continua sa functionam avem nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca doriti sa ne sustineti, puteti face o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Stiti cat de importanta este comunitatea romaneasca din Germania si Austria, iar noi suntem aici pentru a va ajuta si a va sprijini in toate aspectele vietii de zi cu zi. Daca doriti sa ne ajutati sa continuam sa oferim servicii de calitate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a face o donatie pentru site-ul nostru. Puteti sa donati orice suma doriti, iar fondurile vor fi utilizate pentru a mentine si imbunatati serviciile oferite.

Suntem aici pentru a va ajuta si a va sustine in orice fel posibil, iar donatiile dumneavoastra ne pot ajuta sa oferim si mai multe resurse si informatii utile pentru comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Daca doriti sa ne sustineti si sa ne ajutati sa continuam sa oferim suport si sprijin, va rugam sa faceti o donatie prin intermediul platformei noastre de donatii online sau prin contactarea noastra directa.

Puteti face o diferenta in viitorul site-ului nostru si in sprijinirea comunitatii romane din Germania si Austria prin simpla donatie. Indiferent daca donati o suma mica sau mare, fiecare contributie ajuta si este foarte apreciata. Va rugam sa ne sustineti astfel incat sa putem continua sa oferim informatii utile si sprijin pentru comunitatea noastra.

Citește și

Lasă un răspuns