Germania: Semn rutier nou: 70 euro penalizare și punct posibil – ce înseamnă?

0 263

Există un nou semn de circulație pe drumurile din Germania. Oricine nu respectă regula riscă o amendă și un punct. Trebuie să știi asta despre semn.

Semnele de circulație sunt la pândă peste tot. Cele mai multe dintre ele ne sunt cunoscute, dar noi semne rutiere sunt introduse constant în NRW și în toată Germania, al căror sens nu este deloc clar la început. În aprilie 2020, de exemplu, Legea privind circulația rutieră (StVO) a fost modificată. Unele semne de circulație au fost desființate, altele au fost adăugate. Acest lucru se aplică și caracterului 277.1, după cum a raportat wa.de.

Semn de circulație nou: asta înseamnă semnul – Mai multă atenție pentru motocicliști

Denumirea oficială a semnului este „Interzicerea depășirii vehiculelor cu o singură cale pentru autovehiculele cu mai multe șine și motociclete cu sidecars”. Există de fapt o regulă foarte simplă în spatele acestei descrieri oarecum complicate a noului semn de circulație. De îndată ce semnul 277.1 intră în vigoare, mașinile și camioanele nu mai au voie să depășească bicicletele, mopedele sau motocicletele.

Semnul de circulație arată atât o mașină, cât și un vehicul cu două roți motorizat și o bicicletă. La prima vedere, această compoziție este puțin confuză – dar dacă cunoașteți semnificația semnului de circulație din noul StVO, veți înțelege și de ce sunt afișate toate acele vehicule pe semn.

Pe lângă camioane și mașini, motocicletele cu sidecar sunt și vehicule cu mai multe șenile. De asemenea, nu mai au voie să depășească vehiculele cu două roți de niciun fel. Mai presus de toate, interdicția de depășire este menită să protejeze vehiculele cu o singură cale de pericol la depășire – ori de câte ori condițiile locale o impun. De exemplu, noul indicator rutier a fost plasat în primul rând în blocaje, întinderi de coborâre și în sus sau în situații de trafic în general confuze.

Semnul de circulație 277.1: Nerespectarea va atrage o amendă de 70 de euro

Oricine ignoră semnul de circulație 277.1 riscă o amendă de 70 de euro. Pe lângă riscul unei amenzi, nerespectarea noului semn de circulație poate fi pedepsită cu punct la autoritatea rutieră din Flensburg.

100% LikesVS
0% Dislikes
Citește și

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Spflorin.Ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura