Germania: Catalogul amenzilor – accident: Acest lucru trebuie respectat

0 928

Pe această pagină veți găsi catalogul actual de amenzi pentru accidente , care vă arată amenzile pentru o mare varietate de accidente.

Amenzi – Abatere în caz de accident

fapte Amenda in € Puncte Alte măsuri
Vehiculul rămâne staționar și nu este asigurat 30
Traficul nu este asigurat după un accident 30
Urmele accidentului au fost îndepărtate de la locul accidentului 30
loveste si fugi 3 Infracțiune: posibilă amendă sau închisoare
Neacordarea asistenței 3 Infracțiune: posibilă amendă sau închisoare
Vătămare corporală neglijentă 3 Infracțiune: posibilă amendă sau închisoare
Omucidere din neglijență 3 Infracțiune: posibilă amendă sau închisoare

Pe scurt: accident

Ce să faci în caz de accident ?

Dacă a avut loc un accident pe drum , trebuie să vă opriți imediat , să asigurați locul accidentului , să acordați primul ajutor dacă este necesar și să efectuați un apel de urgență sau să informați poliția .

Până când trebuie să raportez accidentul la compania de asigurări?

Raportul de accident trebuie făcut în termen de o săptămână de la coliziune.

Ce se întâmplă dacă continui să conduc după un accident?

Dacă pur și simplu fugi după un accident de circulație, este o lovitură și o fugă . Potrivit secțiunii 142 din Codul penal (StGB) , se amenință cu amendă sau închisoare de până la trei ani .

Articole din aceasi categorie

Accidente de mașină în Germania

Cum ar trebui să te comporți în caz de accident?

Potrivit Oficiului Federal de Statistică, au fost 2.414.011 accidente înregistrate de poliție pe drumurile germane în 2013 . Majoritatea acestora au implicat accidente care au implicat daune materiale. Cu toate acestea, au existat și numeroase accidente de mașină grave care au implicat vătămări corporale – inclusiv multe accidente de mașină mortale, în care și-au pierdut viața un total de 3.339 de persoane.

În plus, acordarea primului ajutor, asigurarea locului unui accident sau comportamentul general în cazul unui accident reprezintă o provocare pentru unii șoferi. Prin urmare, am dori să clarificăm următoarele întrebări mai jos:

  • Ce să faci într-un accident de mașină?
  • Cum securizați locul accidentului?
  • Care sunt consecințele neacordării de asistență sau părăsirea locului unui accident fără permisiune?

Dacă sunteți implicat într-un accident de circulație cu mașina dvs. și nu doriți să riscați un raport pentru părăsirea locului unui accident sau lovit și fugă, atunci ar trebui să respectați următoarele puncte:

Un polițist preia datele personale la accident
  1. Opriți imediat și asigurați locul accidentului , adică parcați vehiculul într-un loc sigur, aprindeți luminile de avarie , instalați triunghiul de avertizare, aprindeți luminile vehiculului dacă este necesar și îmbrăcați o vestă cu vizibilitate ridicată. În acest fel, reduceți riscul ca (alți) utilizatori ai drumului să fie răniți.
  2. Acordați primul ajutor dacă este necesar, sunați la 911 și/sau la poliție și furnizați informații despre accident. Nu este necesar să se informeze poliția în fiecare accident, dar este adesea recomandabil. Cu toate acestea, în cazul accidentelor de mașină grave sau a accidentelor care implică vătămări, implicarea poliției este obligatorie.
  3. Dați poliției numele, adresa și asigurarea de răspundere civilă .
  4. Rămâneți la fața locului până când raportul de accident a fost completat și toate informațiile au fost furnizate.
  5. Dacă victima accidentului nu se află la locul accidentului, așteptați un timp rezonabil . În funcție de accident, adecvarea trebuie evaluată diferit. În orice caz, evitați raportarea unui hit and run și a amenzii asociate. În schimb, lăsați datele personale și raportați accidentul la o secție de poliție. Plecarea neautorizată de la locul accidentului aduce cu sine multe necazuri.
  6. Raportați accidentul de mașină la compania de asigurări: raportați accidentul la compania dumneavoastră de asigurări de răspundere civilă în termen de o săptămână.

Configurarea corectă a triunghiului de avertizare

Asigurați-vă că puneți triunghiul de avertizare la locul potrivit după un accident de mașină. Cu cât circulați mai repede pe banda în cauză, cu atât mai departe trebuie configurat triunghiul de avertizare pentru a-i avertiza în timp util și a preveni alte accidente în care alte persoane ar putea fi rănite. De exemplu, pe un drum de țară , după un accident de mașină, triunghiul de avertizare ar trebui să fie plasat la aproximativ 100 de metri de locul accidentului.

Accident sălbatic – ce să faci? Comportament corect în cazul unui accident cu animale sălbatice

După un accident, ar trebui să configurați un triunghi de avertizare.

Ce să faci când ai un accident cu un ren? Accidentele asupra faunei sălbatice au loc în principal în lunile aprilie, mai, septembrie și octombrie și aici din nou în zori și amurg . În aceste vremuri ar trebui să fiți cu atât mai vigilenți când călătoriți cu mașina.

Dacă vedeți un animal pe marginea drumului, trebuie să conduceți cu grijă deosebită pentru a putea frâna la timp și a evita o coliziune cu animalul. Totuși, dacă animalul sălbatic aleargă pe șosea direct în fața ta și, ca urmare, un accident este inevitabil, ține volanul mașinii strâns, stai pe bandă și în niciun caz nu încercați să evitați animalul! . O coliziune cu un copac care poate rezulta din aceasta este de obicei mult mai gravă decât un accident cu animale sălbatice.

Apoi asigurați locul accidentului și informați poliția. În cazul în care poliția nu este informată cu privi

 

 

 

 

Părăsiți locul accidentului fără permisiune? Această penalizare se aplică traficului de lovire și fugă

Dacă cineva părăsește locul accidentului fără permisiune, întrebarea nu este doar despre amenzi, puncte și posibile interdicții de conducere. Într-un astfel de caz, este, de asemenea, dezbătut dacă împotriva persoanei care a provocat accidentul ar trebui să se inițieze proceduri penale pentru lovire și fugă. Acesta este cazul, de exemplu, într-un accident de mașină în care sunt implicate alcool sau droguri.

Posibile revendicări după un accident

Victimele accidentului pot revendica anumite pretenții împotriva persoanei care a provocat accidentul sau asigurarea lor de răspundere civilă . Dacă, de exemplu, există o deteriorare a caroseriei mașinii , compania de asigurări de răspundere civilă adversă trebuie de obicei să plătească pentru costurile suportate . Aceasta include de ex. B. De asemenea, plata pentru o mașină închiriată , care este necesară pentru a rămâne mobilă în timpul reparației. Cu toate acestea , soluționarea daunelor nu include doar daunele vehiculului. De exemplu, în cazul unei vătămări cauzate de un accident , persoana în cauză poate cere despăgubiri pentru durere și suferință.

100% LikesVS
0% Dislikes

Ai nevoie de ajutor?

Ai o problema si nu sti cum sa o rezolvi?

   
Citește și

Lasă un răspuns